Ansökan till Maria Bonnier Dahlins stipendium 2024


Ansökan är stängd!

Fyll i din ansökan så noga som möjligt. Skriv gärna texterna först i en ordbehandlare och kopiera sedan in dem i formuläret nedan. Den sökande får vara max 35 år gammal och får ansöka med högst tre verk. Som vinnare av stipendiet erhåller två konstnärer en summa på 100 000 kronor vardera och en utställning på Bonniers Konsthall. Beslutet kring stipendiaterna görs i samråd med stiftelsens styrelse och tillsammans med en extern jury. Vilka som är årets jury avslöjas i slutet av maj. Ansökan är öppen 11 mars – 8 april.


 - Bra att veta

Filformat: PDF (max 2 sidor per fil) eller JPG.
CV: Förslagsvis de senaste – 5 utställningarna, 3 stipendierna, 3 residens, utbildning samt övrigt relevant information.
Videoverk: Vid videoverk skall länk till denna anges. Om videon är längre än 5 min rekommenderas en trailer, lägg även in länk till orginalvideon i beskrivningen.
Länk: Se till så att länken är tillgänglig för juryn och inte kräver lösenord.
Måleri: Om du ansöker med måleri utnyttja gärna möjligheten att göra en pdf och lägg in fler verk för att ge juryn en bättre överblick av ditt konstnärskap. Vid måleri får man ansöka med 6 verk.
Hemsida: Juryn kompletterar ofta med att titta på er hemsida, se gärna till att den är tillgänglig och uppdaterad.

Ha gärna i åtanke att juryn har begränsat med tid att lägga på varje enskild ansökan, försök därför vara så tydlig som möjligt. Ansökan stänger vid midnatt, 23:59. Pssst... om ni trycker enter i ansökningsformuläret så skickas ansökan. Har du råkat göra det utan att vara färdig, skicka igen. Lycka till!

Fyll i ansökan

Godkännande

Genom att skicka ansökan så godkänner jag att Maria Bonnier Dahlins Stiftelse får hantera mina personuppgifter.